Dagje strand

De jetlag is ons redelijk bespaard gebleven. Ik was zelf rond 4.00u wakker, maar kon eigenlijk best snel in slaap komen en doorslapen tot 6:30u. De rest kwam pas na 7:00u uit hun bed.

Alies en ik gingen samen de laatste inkopen doen voor het ontbijt zodat we heerlijk buiten op het terras ons eten konden nuttigen. Na het ontbijt zijn we naar het strand gegaan. Edwin heeft ons geholpen om alles daarheen te krijgen, waarna zij de huurauto is gaan halen. Dit keer met telefoon mee (zie vorige belevenis). Snel kwam Edwin gelukkig zonder moeilijkheden terug naar het strand.

We hebben de hele dag op het strand vertoefd. Lekker zwemmen, spelen in het zand, eten en slapen.

Na een lange dag even klaar maken voor het diner en na het diner de kinderen op bed. Edwin en ik gaan eens kijken wat wij de komende dagen allemaal willen ondernemen. Want één dag alleen maar strand was voor mij voorlopig wel weer genoeg…

[fbcomments]
Dit bericht is geplaatst in 2019 | Curaçao met de tags , , . Bookmark de permalink.