De natuur in

Na een goede nacht en een lekker ontbijtje gaan we vandaag op pad de natuur in. Met de auto rijden we naar Shete Boka. Dit ligt aan het noordelijk deel van het eiland en staat bekend om zijn rotspartijen. Op verschillende punten is wat speciaals met de rotsen.

Voordat we het park in gaan willen we eerst wat eten en drinken. Helaas is dit mogelijk op het park en moeten we een eindje terug rijden voor een café. Als we daar aankomen is deze nog gesloten, maar gelukkig komt de eigenaar aanrijden en kunnen we alsnog genieten van een cappuchino en een muffin.

Als onze buikjes vol zijn kunnen we het park in. We gaan eerst naar Boka Pistol. Hier komt het water met volle kracht tegen de rotsen waardoor het met volle kracht weer terug en omhoog komt. De kinderen zijn erg onder de indruk.

Vervolgens gaan we naar Boka Tabla. Ook hier zorgen de grote golven weer voor spectaculaire taferelen. Tevens kan je een grot in waar de golven kan zien en horen.

Na deze twee uitstapjes vinden we het welletjes. De temperatuur is weer hoog opgelopen en we besluiten om naar het strand te gaan.

Dit keer gaan we naar Blue Bay. Hier aangekomen zien we dat Vitesse-Ajax net is begonnen. We lunchen wat bij de bar om vervolgens na een snelle plons in zee een bedje te pakken en een tukje te gaan doen. Behalve Edwin, die kijkt de laatste minuten van de wedstrijd af.

Als Alies en ik wakker zijn nemen we wederom een duik in het water. En als Tristen wakker is besluiten we weer richting ons appartement te gaan.

Onderweg stoppen we bij de supermarkt, doen boodschappen voor het avond eten en rijden naar huis.

’s Avonds eten we dus lekker op ons terras. Als de kinderen op bed liggen besluit ik een WODje te doen: touwtje springen en buikspieroefeningen. Tijdens de sit-ups voel ik wat gekke prik bij m’n billen. Na 150 sit-ups ben ik klaar en duik ik onder de douch. Al snel kom ik erachter dat ik twee gigantische schuurplekken op m’n billen heb. AU!!

[fbcomments]
Dit bericht is geplaatst in 2019 | Curaçao met de tags , , . Bookmark de permalink.