Dagje Willemstad

Helaas waren we vanochtend wel eerder wakker door de jetlag. Hierdoor was de supermarkt ook niet binnen een schappelijke tijd open, dus deden we het deze ochtend maar met alles wat we reeds in huis hadden.

Na het ontbijt zijn we naar Willemstad gereden. Uiteraard eerst een capuchinno en een croissantje. Daarna lekker door de fluerige straten van Willemstad gewandeld. Natuurlijk ook over de pontjesbrug gelopen.

Als lunch hebben we een broodje bij de Subway genuttigd en zijn we verder gereden naar het strand. Dit keer Kokomo Beach. Tristen heeft lekker liggen slapen. Edwin, Alies en ik zijn afwisselend het water in gegaan om af te koelen.

Uiteraard hebben we ook nog een heerlijke middagsnack genuttigd hier.

An het eind van de middag zijn we teruggegaan naar ons appartement om even snel een duik te nemen in het zwembad. Alies wilde niet zwemmen, want over een half uur zou de movienight (met popcorn) beginnen.

Toen de film was afgelopen hebben we lekker op het resort gegeten en waren we weer op tijd in ons appartment terug.

[fbcomments]

Dit bericht is geplaatst in 2019 | Curaçao met de tags , , , . Bookmark de permalink.