Ontbijten met een eekhoorn

Vandaag hadden we een ontbijt gereserveerd met de Disney-figuren in Hotel Polynesian Resort. Als je in dat hotel een nachtje wil slapen, kost je dat $ 350,00. Je begrijpt dat het daar erg luxe was en heel leuk.

We kregen een heerlijk ontbijt voorgeschoteld, te beginnen met pinapplecake. Daarna werden scrumbled eggs, spek, wafels in de vorm van het hoofd van Mickey Mouse, broodjes, fruitsalade en nog veel meer opgediend. Als alles op was werd alles weer keurig netjes bijgevuld.

Maar het leukste was toch wel dat je heerlijk zat te genieten van je “ontbijtje” en dat dan ineens Knabbel en Babbel aan je tafel komen. Later bezochten ook Goofy en Mickey Mouse ons.

Na het ontbijt vervolgden wij onze weg naar Animal Kingdom. We hadden de parade nog niet gezien. Deze parade was weer heel anders dan in de andere parken, maar eveneens prachtig. En ook wilde we nog een keer de safari meemaken. Celeste, Edwin en Marsha deden een tochtje in de Kali River Rapids, een wildwater raftingavontuur. Drijfnat kwamen zij hieruit.

Vanuit Animal Kingdom togen we weer met de bus naar Magic Kingdom voor Cinderella’s Surprise Celebration. Een show opgevoerd voor het kasteel van Cinderella door alle Disney-figuren.

We aten in Magic Kingdom en waren net op tijd klaar voor de Electrical Parade, de lichtjesparade. Vandaag hebben we het record rijden binnen Disney verbroken. We namen de bus, de monorail en de ferryboot. Kriskras van het ene naar het andere park. Doodmoe kwamen we om 22.30 uur in ons hotel aan.

Dit bericht is geplaatst in 2003 | Amerika met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op Ontbijten met een eekhoorn

  1. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *