Uitval

De spierpijn is helaas niet helemaal verdwenen, maar wel een stukje minder dan gisteravond, voor de tijgerbalsem. We gaan er gewoon weer tegenaan vandaag. Saskia is vandaag degene de lekker bij Stan blijft.
Martine en ik gaan vandaag weer lekker lessen, evenals Edwin en Dorien. De overige gaan lekker touren.

Met de lunch meeten wel elkaar weer. Tijdens de lunch krijgen we te horen dat Priscilla zich geblesseerd heeft aan d’r knie en niet meer verder kan skiën. Nadat ze bij de arts is geweest blijkt dat d’r kniebanden verrekt zijn. Ze komt met een brace terug bij het restaurant. Helaas zit skiën er voor haar niet meer in.

De overige gaan zich er nog wel aan wagen in de middag. Na weer wat uurtjes op de piste doen we nog een drankje met z’n alle op de piste.

Om Stan te vermaken gaan we nog even met hem sleeën. Eerst gaat Saskia, daarna mag ik en tot slot Pascal. Saskia weet zeer netje te remmen. Ik rem met wat sneeuwverstuiving, maar dat vindt Stan niet zo erg. Pascal remt met een volledig sneeuwstorm. Zowel Stan als Pascal komen volledig onder de sneeuw te zitten. Dit ritje vond Stan iets minder leuk.

Toen we weer terug in het hotel waren, zijn Dorien en Saskia lekker de sauna in gegaan. Stan en ik hebben die tijd lekker Bumba gekeken. Ik kan jullie vertellen dat na 33 aflevering Bumba de lol er voor mij wel een beetje af is. Gelukkig was dit voor Stan bij 36. De overige zijn weer naar de Chin Chin gegaan.

Na het avondeten is de groep weer gesplitst. Een aantal zijn lekker naar de kamer gegaan. Aangezien ik afgelopen nacht eigenlijk best veel geslapen heb, hoef ik nog niet zo nodig naar bed. Samen met Pascal, Sander en Edwin hebben we het spel Ticket to ride gespeeld. Ik had dit nog nooit eerder gedaan, maar dit is een zeer leuke avondvulling.

Nadat ik helaas niet gewonnen heb zijn wij ook maar afgereisd naar bed.

Dit bericht is geplaatst in 2011 | Oostenrijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *