K3 Alice in Wonderland | Perspresentatie

Woensdagmiddag 22 juni vond in Kasteel de Haar de perspresentatie plaats van K3 de musical Alice in Wonderland. Deze musical, afkomstig van het label studio 100, beleefde in april van dit jaar haar première in België. 31 juli a.s. vindt de Nederlandse première plaats in het World Forum Theater in Den Haag.

Tijdens de perspresentatie is een voorproefje gegeven van deze spectaculaire musical. Alice is Wonderland is de eerste musical waarbij gebruik gemaakt wordt van 3D. De technologie is zodanig geformaliseerd dat het meer betreft dan slechts een 3Dfilm op de achtergrond. De 3Deffecten dienen juist samen te vallen met hetgeen wat op het toneel gebeurt. Hierdoor is veel geld en tijd geïnvesteerd om dit te kunnen bewerkstelligen. Het resultaat is dan ook zeer spectaculair.

Volgens de cast is het ook een zeer bijzondere ervaring om in deze productie mee te mogen werken en is het de moeite waard om deze show te ervaren.

 

Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt. De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest rare figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in een groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld? ‘Alice in Wonderland’ neemt je mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie

Het verhaal van de musical is gebaseerd op het wereldberoemde, door Lewis Caroll geschreven, verhaal ‘Alice’s Adventures in Wonderland’ (1865) en het vervolg ‘Achter de Spiegel en wat Alice daar aantrof’ (1871).

Voor meer informatie: http://www.alicedemusical.nl

Het origineel staat op PuurTheater.nl.

Dit bericht is geplaatst in PuurTheater met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *