Van bericht naar artikel | Interview voor de Metro

Het is 12 mei en ik word door de Metro benaderd of ik ‘in’ ben voor een verhaal over het feit dat ik een grote Poppinsfan ben. Hier moest ik even over nadenken, maar heb met volle overgave “ja” gezegd.Ondertussen is het juli en is het moment van het interview geweest en heeft het stuk al in de krant en op internet gestaan.

Zaterdag 18 juni mocht ik, eindelijk een keertje gratis, naar de show van Mary Poppins. Als ‘genodigde’ mocht ik plaats nemen op rij 8 (helaas niet mijn favoriete rij, maar dat zal ik die avond wel goedmaken). Het blijft een aparte ervaring om ‘ver’ weg in de zaal te zitten. Maar ik mag een gegeven paard niet … blablabla…
Na de show was het moment dat ik op de foto zou gaan met Mary en Bert. Jammer genoeg heb ik hen niet mogen ontmoeten. In plaats van Mary en Bert mocht ik op de foto met Noortje en Mathijs. In eerste instantie zouden het Noortje en William zijn. Later werd het alleen Noortje, omdat William het niet zou redden. Aangezien ik de laatste tijd veel voor de understudy’s naar de show kom, vond ik het een mooie gelegenheid om hier wat mee te doen. Ik heb voorgesteld dat Mathijs mee op de foto zou gaan. Gelukkig werd dit akkoord bevonden.
Na een leuk, maar zeer kort fotomomentje ben ik met Erik, de interviewer vanuit Metro, een drankje gaan drinken op een terras op Scheveningen. Hier werd mij het hemd van het lijf gevraagd. Uiteraard was het een leuk gesprek, want wie vindt het nou niet leuk om over z’n hobby te praten…
5 juli kreeg ik via de mail de eerste opzet van het stuk, wat de volgende dag in de krant zou verschijnen. Na wat kleine aanpassingen en aanvullingen heb ik mijn akkoord gegeven. Tot mijn verbazing stond het artikel diezelfde avond al online, met een naar mijn mening leuke foto. [Artikel online]
De volgende dag stond het artikel paginavullend in de krant. Dat is dan best schrikken, als je je zelf zo in de krant ziet staan! 

Tevens is Nederland via een reclamespotje op de radio ook op de hoogte gebracht van het artikel. [Luister Radiospotje]

Naar aanleiding van het artikel, zowel online als in de krant, heb ik veel leuke reacties mogen ontvangen. 

Ik vond het een hele leuke ervaring die ik aan mijn herinneringen van Mary Poppins toe kan voegen!

-Illusies verdampen, herinneringen nooit-
 
Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

2 reacties op Van bericht naar artikel | Interview voor de Metro

  1. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

  2. Anonymous schreef:

    Ik had het gezien in de krant, erg leuk! Zie nu pas dat je er een stukje over hebt geschreven. Altijd leuk om stukjes van jou te lezen, schrijftalent!
    Emmely

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *