Rijden en shoppen

Na het ontbijt gaan we als eerst achter de oplader aan. We hebben kunnen regelen dat de oplader door FedEx bij het hotel wordt opgehaald en naar ons volgende hotel wordt afgeleverd. Nu maar hopen dat dat ook daadwerkelijk gaat lukken.

Vandaag moeten we lange afstand afleggen met de auto. We gaan namelijk naar Scottsdale. Dit is en rit van ruim 4,5 uur. Het is best vermoeiend om de hele reis op de bijrijdersstoel te zitten. Ik moet ook toegeven dat af en toe mijn ogen dichtvallen. Ik hoor jullie denken ‘kan jij dan niet ook gaan rijden?’. Natuurlijk kan dat wel, maar als Edwin de kaart moet gaan lezen, dan komen we niet direct aan waar we wezen moeten. Dus moet ik me er maar bij neerleggen dat ik af en toe weg zak.

Na een flinke reis komen we bij ons hotel aan. Scottsdale staat bekend om zijn shopping malls. Wij hebben we vandaag ook een flink aantal gezien. De één net iets mooier en uitgebreider dan de ander.

Het avondeten doen wij dit keer ook in een mall. Lekker ckicken teriyaki met loempia’s. Het toetje halen we bij een bijzondere winkel. Eéntje waar je zelf je bakje mag vullen met yoghurtijs in diverse smaken en verschillende toppings. Oh, ik had wel 10 van die bakken opgekund!! Toch moet ik een beetje aan de lijn denken. Ik kom volgens mij al tonnetje rond terug…

Aangezien we in ons huidige hotel geen ontbijt hebben, gaan we inkopen doen bij de Wal Mart: yoghurt, vers fruit en jus d’orange.

Nadat we ons ontbijt hebben ingeslagen gaan we terug naar ons hotel om te gaan slapen. Het is immers wel al weer tijd!

Dit bericht is geplaatst in 2011 | Amerika. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *