Van 111 naar 62

Vandaag gaan we rijden naar Flagstaff, maar niet voordat mijn oplader gearriveerd is. We moeten even geduld hebben deze ochtend. Gelukkig komt om 11u een telefoontje van de receptie dat de oplader is bezorgd. Wij hoeven niets te betalen, omdat het volledig via de credit card loopt. Hmm, ik ben benieuwd wat dit geintje mij gaat kosten…
Na het uitchecken kunnen we onze reis voortzetten naar Flagstaff. Het is weer een redelijk lange reis, maar omdat de omgeving erg mooi is, is dat niet erg.

Wanneer wij in Flagtaff uitstappen krijgen we de schrik van ons leven. De temperatuur is niet zoals we gewend zijn van de vorige dagen. De thermometer geeft slechts 62 Fahrenheit aan. Dit is ongeveer 17 graden Celcius. Dat is een flinke overgang, aangezien we van 111 Fahrenheit (44 Celcius) kwamen. Gelukkig hebben we onze truien op de achterbank liggen.

In de middag gaan we Flagstaff verkennen. Dit is een redelijk klein dorp waar niet zo heel veel te beleven valt. Na een rondje door dit dorp besluiten we richting de shopping mall te gaan. Edwin heeft eindelijk een echte zonnebril gescoord. Nu maar hopen dat hij deze niet, net zoals al zijn andere, binnen drie weken kwijt is.

Voor het diner rijden we naar Williams. Dit is een dorp wat typisch Amerikaans is en langs de route 66 ligt. We gaan hier eten in een echt Amerikaans wegrestaurant.

Na het diner gaan we terug naar ons hotel en hopen eindelijk een nacht goed door te slapen.

Dit bericht is geplaatst in 2011 | Amerika. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *