Miss Saigon | 10

Vanavond mag ik weer een nieuwe understudy bewonderen: Anouk zal vanavond de rol van Ellen vertolken.

De regelaar Christian Tanamal
Kim Li-Tong Hsu
Chris Ton Sieben
Ellen Anouk Maas
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

Anouk heeft mij zeer verrast. Ik moet toegeven dat ik een beetje huiverig was voor haar optreden. Op youtube had ik namelijk een geluidsopname gehoord, waar ik zeker niet over te spreken was. Anouk heeft bewezen dat ze de rol van Ellen wel degelijk goed kan spelen. Haar zang is heel erg mooi en erg zuiver. Ook haar spel is heel erg fijn om naar te kijken.

Ton heeft mij vanavond een beetje teleurgesteld. Zijn stem was niet helemaal op niveau en hierdoor haalde hij ook regelmatig de uithalen niet. Het klonk hierdoor af en toe een beetje vals.DĂ©nise speelde vanavond de rol van Gigi. Dit deed zij erg goed. Haar stem is heel fijn om naar te luisteren en komt erg overtuigend over.

Li-Tong heeft al weer een flinke groei laten zien. Ze staat heel zelfverzekerd op het toneel en speelt een hele mooie Kim, welke niet te vergelijken is met hoe Na-Young en Laiying de rol neerzeten.

Aan Christian, in de rol van Regelaar, begin ik ook langzamerhand te wennen. Hij speelt de rol heel fijn en is niet zo overdreven als Stanley. Tevens vind ik Christian veel beter verstaanbaar als Stanley.

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op Miss Saigon | 10

  1. binance koda schreef:

    Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *