Miss Saigon | 24

Vandaag is de dag dat ik Maike na maanden eindelijk weer eens ga zien en horen.

De regelaar Christian Tanamal
Kim Laiying Wang
Chris Ton Sieben
Ellen Maike Boerdam
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

Wat een vakvrouw is Maike!! Na een repetitieperiode van enkele dagen zet zij een geweldige Ellen neer. Voor het eerst weet Ellen mij tot twee keer toe zodanig te raken dat de tranen over mijn wangen stromen. Uiteraard is dit niet alleen door Ellen, maar ook zeker het feit dat het Maike is zal hier mee te maken hebben. Ik ben zo blij met de komst van Maike in Miss Saigon!

Deze show was qua tracks in het ensemble erg vreemd. Vincent Peluppessy speelde vandaag diverse tracks door elkaar, waardoor hij erg veel op het toneel stond. Voor de mensen die voor het eerst komen, kan dit best verwarrend zijn geweest.

Dit keer is er voor gekozen om geen acrobaten te gebruiken, wat nar mijn inziens een goed besluit is geweest. Wel vond ik de dansnummers met het gehele ensemble vandaag heel erg slordig. Hopelijk is dit maar eenmalig.

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *