De eeuwige student?!

Al vanaf september 2006 ben ik bezig met het traject Nivra Nyenrode. Door diverse redenen is dat de afgelopen jaren niet gegaan zoals ik graag had gewild en men van mij had verwacht.

Momenteel zit ik in de eindfase van de master. Dat houdt in dat ik bezig ben met het schrijven van m’n masterscriptie. Daarnaast dien ik nog opdrachten / essays te schrijven.¬†Ondanks dat ik het schrijven voor m’n website erg leuk vind, vind ik het schrijven van vaktechnische stukken en een pagina-aantal van 40 iets minder leuk.

Door enige druk ben ik een aantal weken geleden weer van start gegaan met de studie. Voor deze week heb ik mijzelf voorgenomen om mijn theoretisch deel van de scriptie zo goed als af te ronden. Hopelijk gaat alles zoals gepland en ben ik niet opeens de was aan het strijken of de ramen aan het wassen.

Wordt vervolgd…

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *