Kiekjes schieten

Al enkele jaren hebben wij thuis een Canon450D: een spiegelreflexcamera die er indrukwekkend uitziet. Door gebrek aan tijd en interesse hebben wij voorheen al onze foto’s gemaakt op de automatisch functie. De foto’s zijn absoluut mooier dan de foto’s die wij maakten met een compacte camera, maar wij haalden er nog niet uit wat mogelijk was.

Edwin had dit ook door en is een paar maanden geleden begonnen met de vooropleiding aan de fotovakschool in Rotterdam. Hierdoor is hij heel veel te weten gekomen over fotograferen en ons fototoestel. Wat een geluk: hij deelt al zijn kennis met mij. Dit scheelt mij toch €700 lesgeld.

Alles wat ik van Edwin leer, neem ik mee tijdens de fotoreportages die ik maak voor PuurTheater.nl. Hierdoor krijg ik de smaak van het fotograferen steeds meer te pakken. Tevens krijg ik steeds meer zin om te fotograferen en mooie foto’s te maken.

Afgelopen weekend hebben wij dan ook een nieuwe fotocamera aangeschaft: een Canon 60D. Wow, wat een verademing is dat toestel. Laat de volgende fotoreportage maar komen!

Ik hoop de komende tijd wat meer foto’s te maken en deze zal ik met jullie delen.

 

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *