It all starts with a planning

Aangezien onze vakantieplannen een beetje in het water zijn gelopen door het vertrek van Edwin naar Shanghai moesten we iets anders verzinnen. In eerste instantie zouden we een rondreis gaan maken door Azië. Dit continent gaan wij nu op een andere manier ervaren (zie mijn blog).

Maar voordat Edwin vertrekt zullen wij met z’n tweeën toch nog even de hort op gaan. De afgelopen jaren hebben wij ervaren dat rondtrekken wel aan ons besteed is en dat wij niet types zijn die twee weken op het strand kunnen liggen. Dit jaar houden we het iets dichterbij huis en gaan wij een roadtrip maken door Europa. Lekker met onze eigen auto de mooie plekjes ontdekken die Europa rijk is. De roadtrip staat gepland van 25 augustus tot en met 5 september.


Roadtrip Europa weergeven op een grotere kaart

De bedoeling is dat wij via Stuttgart naar Milaan rijden, om vervolgens naar Monaco en Marseille te gaan. Daarna zullen wij Genève gaan verkennen. Via Luxemburg zullen wij weer terug naar huis rijden.

Dit alles is maar een opzetje en kan uiteindelijk nog veranderen. Tijdens de roadtrip zal ik jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van onze verhalen en foto’s.

Om de updates te ontvangen:
Like mijn facebookpage of volg mij op twitter!

Dit bericht is geplaatst in 2012 | Roadtrip met de tags . Bookmark de permalink.

3 reacties op It all starts with a planning

  1. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

  2. Eveline schreef:

    Klinkt goed!! Ben benieuwd naar je verhalen en foto’s van je roadtrip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *