Op naar een nieuwe uitdaging

Dat is nog eens fijn nieuws voordat ik op vakantie ga: ik heb een nieuwe baan!

Al enkele weken ben ik bezig met solliciteren voor een nieuwe baan. De overstap van Ernst & Young naar Mazars was voor mij geen juiste beslissing. Al redelijk snel was mij dat duidelijk, maar toch wilde ik het een kans geven. Helaas heb ik niet kunnen vinden wat ik wilde. Onlangs besloten om de accountancy te verlaten en op zoek te gaan naar een mooie uitdaging in het bedrijfsleven.

Na diverse gesprekken heb ik een mooi aanbod ontvangen van een leuk en dynamisch bedrijf voor een uitdagende functie.

Na mijn vakantie zorgen dat het contract getekend gaat worden en dan vanaf 1 oktober fijn aan de slag.

Maar eerst even genieten van een heerlijke vakantie!

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *