Een bruggetje maken

Aangezien het al een tijd geleden was dat ik vroeg wakker was, toch maar de wekker gezet. Om kwart over acht werd ik gehaald door mijn zusje. Zij zal mij naar Schiphol brengen. Uiteraard te vroeg ben ik ingecheckt en moet ik wachten totdat ik kan boarden.

De vlucht stelt echt helemaal niets voor. Ik doe langer over de autorit van Zoetermeer naar Schiphol dan de vliegreis van Amsterdam naar Londen. Vanaf het vliegveld ga ik met de trein naar Victoria (in het centrum van Londen) en hier vanuit met de Metro richting het hotel. Eerst toch maar even inchecken voordat ik Londen in ga duiken.

Ik besluit om te beginnen bij de Londen Bridge en van daaruit richting hartje centrum te wandelen langs de Themes. Ondanks dat er regen was voorspeld voor vandaag heb ik eigenlijk nog alleen maar zon gehad. Eén kleine spetterbui, die meteen een mooie regenboog creëert.

Na een hele middag wandelen mijn eerst fastfoodeten weer binnen. Fijn gedineerd bij de Burger King.

Mijn voeten hebben het na zo’n eerste dag best al best zwaar. Gelukkig mocht ik vanavond stil zitten bij The Lion King. Wat een geweldige show blijft dit. Zo jammer dat ik deze alleen in New York en niet in Nederland heb gezien. Had graag willen weten hoe hij in Nederland was geweest.

Na de show ben ik weer terug naar mijn hotel ‘gestrompeld’ om lekker te slapen.

Ik voel mij best stoer, zo alleen in Londen. De volgende trip maar naar New York?!!

Dit bericht is geplaatst in 2012 | Londen | 2 met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *