Op zoek naar zilver

Deze ochtend hadden we gehoopt dat we een lekker broodje konden eten bij de Bakery naast ons hotel. Helaas ging deze pas om 9.00u open en waren wij er om 8.30u. Beide hadden we geen zin om hierop te wachten, dus besloten we in het hotel te ontbijten.

Na het ontbijt checken we uit, maar laten we de bagage in het hotel achter. We gaan namelijk eerst het centrum van Denpasar ontdekken. Deze ontdekkingstocht was erg snel afgelopen. Denpasar is niet zo spannend als dat we bij voorbaat hadden gedacht. We nemen een taxi terug naar het hotel om onze bagage op te halen.

We laten ons afzetten in onze volgende stop: Ubud. Na het inchecken in het hotel gaan we Ubud verkennen. Onderweg komen we langs leuke tentje en boetiekjes. Ook duiken we even Monkey Forest in: aapjes kijken.

Halverwege de middag hebben we toch wel wat trek gekregen en gaan we ergens een hapje eten. Na de verlate lunch lopen we weer verder. Het schijnt zo te zijn dat Buddha to Buddha hier vandaan komt. Via via had ik een adres aar ik dit kon kopen. Aangekomen bij desbetreffende winkel, vertrouwde ik hetgeen wat te krijgen was niet helemaal. Op internet had ik ook een adres gevonden van een fabriek. We houden een taxi aan en vragen hem ons naar de fabriek te brengen. Dit was niet heel eenvoudig, maar gelukkig hebben we de fabriek kunnen vinden. Als een kind in een snoepjeswinkel…Edwin heeft mij gelukkig weten te beheersen.

Terug in het hotel nemen we een snelle duik in het zwembad en gaan we op zoek naar een tent om te dineren.

Dit bericht is geplaatst in 2013 | Bali met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *