Wat eten we vandaag?

Vandaag zetten we onze tocht voort. Na het ontbijt gaan we met de taxi richting het noordelijke deel van Bali.

De eerste stop is een tempel. Hier lopen we wat rond en bewonderen de rituelen die de lokale bevolking hier uitvoert. Wanneer wij op een gegeven moment een bepaald stuk in willen lopen, worden wij tegengehouden: we moeten een doek om ons onderlichaam. Ach, ons staat ook alles…

De volgende stop is een koffieplantage. Of eigenlijk moet ik dit een andere naam geven. Welke weet ik niet. Want we hebben niet meer gezien dan regulieren bomen en planten, een restaurantje waar we konden proeven en een winkel waar we alle smaken die we hadden geproefd konden kopen. Al met al we leuk om mee te maken.

Het doel van vandaag was de vulkanen van Bali. Deze bereiken we dan ook rond lunchtijd. Met een prachtig uitzicht naar de vulkanen eten wij van een lokaal buffet. Helaas was niet alles warm, dus ik was al snel klaar met de lunch.

Vanaf de vulkanen gaan we door naar onze eindbestemming Lovina. De autorit duurt mij iets te lang, dus ik besluit om het laatste uurtje maar mijn oogjes dicht te doen.

Nadat we zijn ingecheckt maken we heel romantisch een strandwandeling, waarna we in het dorpje op zoek gaan naar een leuk restaurantje om te dineren. Ook hier was ik snel klaar: mijn kip was nog volledig roze. Uiteraard teruggestuurd naar de keuken, maar ik wilde geen nieuwe. Mijn vertrouwen was weg. Tijdens de terugwandeling naar ons hotel haal ik wel een ijsje!

Dit bericht is geplaatst in 2013 | Bali met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *