Op naar de volgende bestemming

Midden in de nacht worden we gewekt door een flinke regenbui en onweer. En we worden ook nog eens vroeg wakker. Daar hebben we dus geen zin in. Alies lekker nog even een tukje doen bij mama voordat we ons gereed gaan maken voor het ontbijt.

Na het ontbijt is het weer tijd om de spullen bij elkaar te rapen, want we vertrekken naar onze volgende bestemming: Kuantan.

Eerst nog even de rivier overstekken, de auto halen en inladen maar. De navigatie geeft aan dat de reis 2 uur en 45 minuten duurt, maar als snel zien we de minuten verdwijnen. Beter! Onderweg stoppen we een paar keer om te eten en drinken en te tanken. We gaan onze auto namelijk weer inleveren.

We rijden naar het vliegveld, want daar is het verhuurbedrijf. Als we daar aankomen blijkt dat het kantoortje even een break heeft, maar er wordt aangevend door andere dat we de auto kunnen parkeren op het parkeerterrein van het vliegveld en we de sleutel in de key box kunnen. Zo gezegd, zo gedaan.

Nu een taxi naar het hotel. Blijkt dat er alleen maar taxi’s op het vliegveld aanwezig zijn op het moment dat een vliegtuig landt. Dat is wel drie keer per dag. Dus je raadt het al: nu geen taxi te bekennen. Gelukkig zijn er mensen op het vliegveld die een taxi voor ons geregeld hebben.

Na een rit van ruim een half uur komen we in ons hotel aan in Cherating. Inchecken en omkleden: we willen nu eindelijk eens zwemmen. Heerlijk zo’n zwembad tijdens de hitte. Inmiddels is het al rond 4 uur, dus lusten we ook wel wat te eten. Alies heeft nog geen goede tuk gedaan dus die leggen we na het eten in de buggy en gaat lekker slapen. Edwin en ik chillen nog even bij het zwembad.

Om half zeven besluiten we niet in het hotel te eten, maar een taxi te nemen naar het centrum van Kuantan om in een shopping mall te dineren en even rond te dwarrelen. Na een heerlijke pizza bij de pizzahut en een koffie bij de Starbucks is het weer tijd om terug te gaan naar ons hotel.

Inmiddels is het alweer 22.00u en duiken we na een lange douchebeurt heerlijk ons bedje in.

[fbcomments]

Dit bericht is geplaatst in 2017 | Maleisiƫ met de tags , , , , . Bookmark de permalink.