Change of plans

We beginnen de dag met een luie ochtend. Ondanks dat we redelijk op tijd wakker waren zaten we pas om 10u aan het ontbijt. We besluiten vandaag lekker bij het zwembad en het strand te blijven. Wel lekker eigenlijk.

We analyseren ons reisschema. De volgende stop zou zijn de Perhentian Islands. Tijdens onze puzzeltocht naar het juiste hotel, opstapplaats en het transport concluderen wij dat de Perhentians niet aan ons besteed is. We besluiten met het vliegtuig naar Penang te vliegen. Ze gezegd, zo gedaan. Alles wat reeds in gang was gezet door Edwin, eerst de taxi, daarna de huurauto, is allemaal weer gecanceld en we boeken een vlucht naar Penang.

’s Avonds gaan we weer dineren in de mall waar we gisteravond ook hebben gegeten en morgenochtend weer vroeg op om op het vliegtuig te stappen.

[fbcomments]

Dit bericht is geplaatst in 2017 | Maleisiƫ met de tags , , , . Bookmark de permalink.