Afkoeling gezocht!

De wakker gaat vroeg vandaag, want we vliegen om 8.45u naar onze volgende bestemming: Singapore. Ondanks dat deze bestemming niet onze oorspronkelijke route stond hebben we onlangs toch besloten deze stad te bezoeken. We zijn er weer achter gekomen dat strand niet volledig aan ons besteed is. Wij willen wat ondernemen in plaats van de hele dag luieren.

We vertrekken op tijd naar het vliegeld, omdat we én de huurauto moeten inleveren én we nog willen ontbijten.

Als we op het vliegveld zijn checken we eerst in en droppen onze bagage. De man van de het autoverhuurbedrijf komt de sleutel ophalen, dus wij gaan bij de Starbucks even een cappuccino drinken en croissantjes eten. Ondertussen komt de man de sleutel halen. Edwin moeten even mee voor de check, maar daarna kunnen we naar de gate.

Edwin en ik hebben het voor het eerst zwaar in het vliegtuig. Het voelt voor de eerste keer krap en nu moeten we ook nog eens anderhalf uur. Dat is afzien!

Eenmaal op het vliegveld van Singapore valt meteen op dat dit een totaal andere wereld is. Alles netjes en schoon. Heerlijk!

We nemen een taxi naar ons hotel, waarna we na het inchecken alledrie even een powernap doen. Als we wakker zijn is het ijs om een hapje te eten. We zijn immers allang voorbij lunchtijd. 

Na het eten gaan we naar de Garden by the Bay. Wat een prachtig park is dit. We komen hier eigenlijk voor de Childeren’s Garden. Dit een waterspeeltuin die we nu met deze hitte alledrie heel goed kunnen gebruiken. Anderhalf uur lang is het rennen geblazen tussen alle waterfonteinen en sproeiers. Wat een een geweldig initiatief van Singapore! Als we weer opgedroogd zijn en omgekleed gaan we door naar The Shoppes at Marina Bay Sands. Hier gaan we op zoek naar eten. Het hotel van Marina Bay Sands zijn we tijdens onze vorige reis al op geweest om te genieten van het uitzicht dus slaan we dat dit jaar maar over. We gaan hopelijk de komende dagen nog wel een keer in het reuzenrad.

We komen uiteindelijk terecht bij een eettentje waar ze heerlijke dimsum hebben. Het diner afsluiten met een fronzen yoghurt en waarna terug naar ons hotel om heerlijk te slapen.

[fbcomments]

Dit bericht is geplaatst in 2017 | Maleisië met de tags , , . Bookmark de permalink.